دبیر انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول (دزپارس) شامگاه امروز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار «روناش» ، گفت: احداث پارکهای جنگلی در خوزستان کمهزینهترین راه مقابله با ریزگردها است […]
دبیر انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول (دزپارس) گفت: احداث پارکهای جنگلی در خوزستان کمهزینهترین راه مقابله با ریزگردها است.
“محمد آذرکیش” شامگاه امروز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار «روناش» ، اظهارکرد: چند سالی است که ریزگردها در طول سال گاه و بیگاه مهمان ناخوانده استان خوزستان میشوند و بیهیچ اقدام موثری از سوی مسئولان ذیربط، با برجای گذاردن ناراحتی و مشکلات فراوانی در منطقه از این منطقه عبور میکنند.
وی با بیان این که برنامهها و وعدههای زیادی در خصوص پیگیری حل این مشکل تاکنون مطرح شده اما هیچگاه اقدام موثری انجام نشده است، تصریح کرد: شاید به باور بسیاری، ریزگردها مسالهای نباشد که بتوان به سادگی با آن برخورد کرد اما میتوان برای جلوگیری و پیشگیری از گسترش و کاهش آثار آن بر زندگی مردم استان خوزستان راهکارهایی علمی و عملی اندیشید.
آذرکیش توضیح داد: بررسیهای مختلف کارشناسان محیط زیستی نشان میدهد که افزایش پوشش گیاهی منطقه به ویژه احداث پارکهای جنگلی در اطراف شهرها بهترین، کم هزینهترین و عملیترین راهکار مقابله با ریزگردها است و تا حدود زیادی در کاهش آثار و شدت آنها بر محیط زیست و سلامت شهروندان خوزستانی میتواند موثر باشد.
وی ادامه داد: استان خوزستان، به ویژه شهرستان دزفول در شمال استان، ظرفیت بالایی جهت احداث پارکهای جنگلی دارد تا بتواند در مهار این ریزگردها سهم قابل توجهی ایفا کند. از این رو، در راستای عملی نمودن مصوبات دولتهای دهم و یازدهم در مهار ریزگردها و حمایت از مردم بیدفاع خوزستان در مواجهه با آن، احداث پارکهای جنگلی را در دستور کار خود قرار دهد.
دبیر انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول تاکید کرد: اجرای پارک جنگلی در اطراف شهرها حداقل خواستهای است که دولت میتواند در حمایت از مردم استان خوزستان اجرایی نماید. این امر فواید زیادی میتواند در ارتقای شاخصهای زندگی در استان خوزستان داشته باشد و ضمن بهبود کیفیت محیط زیست در درازمدت به توسعه پایدار استان خوزستان کمک شایانی نماید.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن در کنار مهار ریزگردها و تاثیرات مثبت آب و هوایی که احداث پارکهای جنگلی و ارتقای سرانههای فضای سبز در شهرها دارد با برنامهریزی و مکانیابی چند منظوره، میتواند در سایر ایام سال، محیطی برای رونق صنعت گردشگری استان باشد تا بخشی از ضررهای ناشی از حضور ریزگردها در استان را نیز جبران کند.
آذرکیش ادامه داد: در سالهای اخیر شهرستان دزفول، در این زمینه تلاشهای فراوانی داشته، اما به ثمر رسیدن آنها، نیازمند حمایتهای بیشتری است. اختصاص زمینهایی در اطراف شهر دزفول و سایر شهرهای استان خوزستان به احداث پارکهای جنگلی، اکوسیستم طبیعی منطقه را بهبود بخشیده و با اختصاص بودجهای اندک، آثار درازمدتی را در پایداری استان زرخیر خوزستان داشته باشد. با حمایت و برنامهریزی صحیح، شهرستان دزفول میتواند در این زمینه نقش فعالی ایفا کند و به تبع آن، سایر شهرهای استان خوزستان نیز اقداماتی از این دست را در برنامه کاری خود قرار دهند.
دبیر انجمن دوستداران و پژوهشگران شهرستان دزفول توضیح داد: در حال حاضر چند محل برای احداث پارکهای جنگلی در اطراف شهر دزفول توسط کارشناسان مشخص شده که اختصاص بودجهای اندک برای آغاز احداث پارکهای جنگلی به ویژه در ایام نزدیک به روز درختکاری، اقدامی موثر و عملی در این راستا است.
وی بیان کرد: شروع به کار در این خصوص نوید توجه دولت به ارتقای سلامت و کیفیت زندگی مردم استان خوزستان خواهد بود. زیرا با وجود اختصاص بودجههایی در این خصوص توسط دولتها در سالهای گذشته، مردم خوزستان به طور ملموسی آثار آن را مشاهده ننمودهاند، در صورتی که احداث پارکهای جنگلی در سطح استان، گامی ملموس و ماندگار برای بهبود وضعیت زیست محیطی خوزستان خواهد بود.
پنج شنبه 9 / 11 / 1393 ساعت 2 AM |
بازدید : 2506 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
بچه پولدارها همان هايي هستند که اغلب شغلشان، خوردن، خوابيدن و است و اگر هم فعالیتی می کنند یا عرقی می ریزند در باشگاه های بدن سازی است، شغلي که به لطف ثروت پدرانشان از امنیت بالایی هم برخوردار است و می توان حالا حالاها روی آن حساب کرد.
گروه اقتصادی - ساعت حدود ۷.۳۰ شب را نشان می دهد و کارواش خیابان باقرخان پر است از ماشین های مدل بالا.میانگین سن صاحبان این ماشین ها کمتر از ۳۰ سال به نظر می رسد حتی در میان آنها نوجوان هم دیده می شود. "هزینه شستن یک اتوموبیل "بنز" یا "بی ام دبلیو" در این کارواش به ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان هم می رسد، هرچند مشتریان این کارواش می گویند اینجا ارزان تر از کارواش های دیگر است! " این موضوع را یکی از کارکنان کارواش هم تایید می کند و ادامه می دهد: مشتری های ثابت ما اکثرا جوان هستند و هفته ای یکبار برای شست و شوی اتومبیل هایشان به اینجا می آیند.
.نورپردازی نمای ساختمان.
پنج شنبه 9 / 11 / 1393 ساعت 2 AM |
بازدید : 2352 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
خودروهای ضدگلوله در میان قشری خاص از مردم به قدری پرطرفدار است که نه تنها مشهورترین برندهای آلمانی نظیر مرسدسبنز، بلکه کارگاههای کوچک خودروسازی، به ساخت هیولاهای عظیمالجثه ضدگلوله میپردازند.
مرسدسبنز Sکلاس Guardbmw5x
جمعه 1 / 11 / 1393 ساعت 7 AM |
بازدید : 3447 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
چوقا در واقع این لباس ،کت دراز و بی آستینی است که در استان های لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد ،گیلان و برخی از نقاط پشتکوه در استان اصفهان به صورت عبا روی لباس های دیگر خود می پوشند.
چوقا یا چقا یا چوغا ، بالاپوش مردان روستایی و عشایر بختیاری در غرب ایران است که به عبای دهقانی و عشایری نیز معروف می باشد، این پوشش در بین مردم شهرنشین این قوم نیز در مراسم گوناگون رواج دارد.
تولید کنندگان این نوع پارچه را اکثرا زنان بختیاری تشکیل می دهند که با پشم و استفاده از دستگاه های بسیار ساده بافندگی که بصورت دارِ خوابیده است و دارای عرض حداکثر 70 سانتیمتر می باشد، چوقا را تولید می نمایند
سه شنبه 21 / 10 / 1393 ساعت 9 AM |
بازدید : 1671 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
با وجود خواص درماني سودمند اين گياه، اسانس آن که در بازار موجود است بايد با احتياط مصرف شود،
به گزارش افکارنیوز،يک دکتراي تخصصي داروسازي با تاکيد بر اينکه پونه داراي خواص درماني متعددي است گفت: با وجود خواص درماني سودمند اين گياه، اسانس آن که در بازار موجود است بايد با احتياط مصرف شود، زيرا مصرف خوراکي در حد يک قاشق چايخوري اسانس پونه، مي تواند عوارض جدي به همراه...وي گفت: زمان هاي قديم پونه را در اتاق افرادي که تشنج داشتند آويزان مي کردند و معتقد بودند که تاثير آن بيشتر از گياه گل سرخ است. همچنين، آن را براي بهبود سردرد و گيجي به دور سر مي بستند.
صالحي سورمقي با اشاره به اينکه در قديم چاي پونه را براي رفع سرماخوردگي، سرفه و مشکلات قاعدگي مصرف مي کردند، يادآور شد: در هر صورت، پونه بايد با دقت مصرف شود، زيرا مصرف بيش از حد آن باعث مسموميت مي شود.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: از اين گياه به عنوان ضدعفوني کننده، ضد نفخ، صفراآور، معرق، هضم کننده، قاعده آور، ضد سرفه و محرک استفاده مي شود.
صالحي سورمقي با بيان اينکه مصرف در حد دارويي اسانس و يا فرآورده هاي پونه عارضه جانبي ندارد، گفت: آماري در آمريکا نشان مي دهد که مصرف خوراکي دو قاشق چايخوري اسانس پونه يک مادر ۱۸ ساله را به مرگ کشانده است. حتي نصف قاشق چايخوري اسانس پونه مي تواند باعث تشنج و کما شود.
وي در خصوص خواص طبي اين گياه گفت: پونه داراي خواص درماني متعددي شامل ضد درد، ضد چسبندگي پلاکت ها، بي حس کننده، ضد باکتري، ضد سرطان ، ضد ادم، ضد التهاب، آنتي اکسيدان ، ضد روماتيسم، ضد اسپاسم، ضد ويروس، قابض، ضد نفخ و افسردگي ، ضد احتقان، معرق، ادرارآور، قاعده آور، قارچ کش، مسکن، مقوي معده و شل کننده عضلات است.
زلزله ای به شدت ۴.۱ ریشتر دقایقی قبل چالانچولان در استان لرستان را تکان داد.
به گزارش مشرق، مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان در این رابطه گفت: این زمین لرزه با شدت ۴.۱ ریشتر در چالانچولان از توابع استان لرستان به وقوع پیوست.
رضا آریایی زمان وقوع این زلزله را ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه و ۴۳ ثانیه صبح امروز سه شنبه ذکر کرد و افزود: تا کنون از این زمین لرزه خسارتی گزارش نشده است.
وی عمق وقوع این زمین لرزه را هشت کیلومتر اعلام کرد و گفت: مرکز این زمین لرزه بر اساس گزارش مرکز زلزله نگاری کشوری به طول و عرض جغرافیایی ۴۸.۸۹ و ۳۳.۷۶ بوده است.
بنابر این گزارش استان لرستان به علت قرارگیری بر روی منطقه لرزه ای زمین ساخت زاگرس از نواحی زلزله خیز کشور است که وقوع زمین لرزه های مخرب در دره سیمره، سیلاخور و بروجرد در ادوار گذشته بهترین گواه لرزه خیزی استان لرستان است.
مطابق نظر کارشناسان بخشهای شمالی استان لرستان در مجاورت راندگی اصلی زاگرس قرار دارند و شهرستان های دورود، بروجرد، مناطق مسکونی واقع در دشت سیلاخور و بخش های جنوبی الیگودرز و شول آباد در خطر بالای زلزله قرار دارند.
.نورپردازی نمای ساختمان.
شنبه 16 / 10 / 1393 ساعت 1 PM |
بازدید : 1177 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
نقش آفتاب در پیشگیری از افسردگی
افرادی که فستفودها ، نوشابههای گازدار و ماکارونی مصرف می کنند ،بیش از 50 درصد بیش از دیگران مستعد ابتلا به افسردگی هستند. همچنین مصرف زیاد سبزیجات تازه ، میوه جات و ماهی موجب جلوگیری از حالت افسردگی می شود.نباید فراموش کنیم که افسردگی یک بیماری جدی و شایع ولی قابل درمان است و میتوان از بروز آن پیشگیری کرد یا در صورت ابتلا، شرایط را بهبود بخشید.
شنبه 16 / 10 / 1393 ساعت 12 AM |
بازدید : 1258 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
آخرین فیش حقوقی یک نمانده مجلس، میزان حقوق دریافتی بهارستاننشینان را نشان میدهد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، میزان حقوق دریافتی مسئولان از جمله نمایندگان مجلس، هموراه یکی از موضوعات پُربحث بوده و ارقام مختلفی در این مورد بیان میشود. برخی از نمایندگان - که اساتید دانشگاه هستند - حقوق خود را از دانشگاه محل خدمت و سایر نمایندگان نیز از مجلس حقوق دریافت میکنند. طبق بند ۲ ماده ۲۰ قانون آییننامه داخلی مجلس، اداره کلیه امور ادارى، مالى، استخدامى و سازمانى مجلس از وظایف و اختیارات رئیس مجلس و نظارت بر این امور از اختیارات و وظایف هیئت رئیسه مجلس به شمار میرود.
در این راستا آخرین فیش حقوقی یک نماینده مجلس را منتشر کرده که بر اساس آن حقوق دریافتی یک نماینده در طول یک ماه به شرح زیر است:
حقوق پایه: ۳۷ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۲۵۰ ریال.
عایلهمندی: ۱ میلیون ۴۴۸ هزار و ۴۰۰ ریال.
فوقالعاده شغل: ۳ میلیون و ۶۲۱ هزار ریال.
حق اولاد: ۷۲۴ هزارو ۲۰۰ ریال.
حق ایثارگری و جانبازی: ۳ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۸۵۰ ریال.
روند ماه قبل: ۳۰۰ ریال.
خالص پرداختی: ۴۶ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال(۴ میلیون و ۶۲۸ هزار تومان)
شنبه 16 / 10 / 1393 ساعت 12 AM |
بازدید : 1255 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
به گزارش العربیه به نقل از خبرگزاری خامه پرس افغانستان، این ویدیو توسط گروه انتل که بیشتر داستانهای مربوط به طالبان پاکستان را به نشر میرساند، منتشر شده است.
بر اساس این گزارش، این کودک، دولت پاکستان و ارتش آن کشور را مرتد میخواند و میگوید که ارتش پاکستان یک ارتش آمریکایی است.
این کودک میگوید که «جنگ در برابر این مرتدان، دزدان مسلح، حرامزادهها، یهودیان، مسیحیان و… تا پایان ادامه خواهد داشت».
انتل گروه مینویسد کودکی که در این ویدیوی سخن میگوید پسر ملا فضل الله، رهبر تحریک طالبان پاکستانی است.
.نورپردازی نمای ساختمان.
اخباراجتماعی - وزیر بهداشت: طرح سلامت رشد فقر را نصف كرد
دومین روز از اولین دوره کنفرانس اقتصاد ایران، دیروز در سالن اجلاس سران برگزار شد؛ کنفرانسی که میخواهد با گردهم آوردن هزار و ٥٠٠ کارشناس و بررسی مقالات علمی و پژوهشهای گروهی از اقتصاددانها، چند راهحل عملی برای بهبود حال اقتصاد بیمار ایران به دست بیاورد. اتفاقی که سابقه مشابه قابل توجهی، در دهههای اخیر نداشته و به عبارت دیگر دولت وعده داده این با کنفرانس اولین قدم برای ورود کارشناسان و نخبگان به اتاق فکرش برداشته خواهد شد.
البته هنوز معلوم نیست که این وعده تا چه اندازه امکان تحقق خواهد داشت . زیرا بدنه دولت به آنچه رئیسجمهوری از آن بهعنوان خود درمانی اقتصاد یاد کرد، عادت کرده و در سوی دیگر، کارشناسان اقتصادی هم نتوانستهاند همپای قافله علم اقتصاد جهان حرکت و براساس این دانش راههای عملی برای کشور ارایه کنند. این بدان معناست که بیشتر دانش اقتصاد کشور در این سالها در حد تئوری باقی مانده که اتفاقا کمتر امکان اجرا دارد.
از همین رو حسن روحانی هم از کارشناسان خواست با توجه به پیشرفت علم روز اقتصاد راهحلهای عملی بدهند که منطبق با شرایط ایران باشد؛ ازجمله با توجه به اینکه دست دولت از نظر مالی تنگ است، نفت درحال تجربه بدترین شرایط خود است، رکود تورمی هنوز به آخر نرسیده و فعلا تحریمها به قوت خود باقی است.
در چنین شرایطی دیروز صبح دور دوم پنلهای تخصصی اولین کنفرانس اقتصاد ایران برگزار شد. در سه سالن و با حضور کارشناسان و اصحاب رسانه، مخاطبان قابل توجهی به پنلهای تخصصی آمدند. دیروز صبح در سالن فرعی یک، موضوع نشست سیاستهای کاهش تورم و مدیریت اقتصاد کلان بودکه به ریاست فرهاد نیلی برگزار شد . سخنران اول هم اکبر کمیجانی قائممقام بانک مرکزی بود. بعد از آن هم ناصر خیابانی، محمد قاسمی، سیدعلی مدنیزاده، محمد کردبچه، حسین باستانزاد و هدی زبیری به ارایه مقاله پرداختند.
کمی آن سوتر در سالن فرعی دوم هم نشست کسب و کار، خصوصیسازی و فضای رقابتی برگزار شد؛ در این جلسه هم هدایت نشست برعهده مهدی بهکیش بود. سخنرانهای صبح دیروز در این سالن رئیس اتاق بازرگانی، شاپور محمدی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان توسعه تجارت بودند تا وزن سخنرانیهای رسمی را از کل نشست سنگینتر کند. مقالات این بخش هم از سوی محمدمهدی بهکیش، مرتضی اللهداد، موسی غنینژاد، داوود سوری و فرشاد فاطمی ارایه شد. سالن فرعی سوم هم صبح دیروز با سخنرانی علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز شد. سخنران بعدی هم وزیر بهداشت بود.
غایب بزرگ هم معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نام گرفت. مقالات این بخش نتیجه پژوهش جواد صالح اصفهانی، زینب گلمحمدی، علی مزیکی و میثم هاشمی بود. اما نکتهای که در تمام پنلها و نشستها به چشم میآمد و هم سخنرانها را دچار زحمت کرد و هم شنوندهها را این بود که هنوز ارایهکنندگان مقالات با فن بیان جان مطلب و بهخصوص نتیجه پژوهش در بازه زمانی کوتاه چندان آشنایی ندارند. به همین دلیل بیشتر فرصت در ارایه مقالات به بیان پیشفرضها، پیشینه و روشهای مطالعاتی اختصاص یافت و کمتر مجالی به وجود آمد که نتایج تحقیق و راهکارهای ارایهشده با دقت بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.
با این تفاسیر عجیب نبود که چندان نمیتوان از نتایج تحقیق دستکم قبل از مطالعه مفصله پژوهش صحبت کرد. درنهایت این که، دیروز هم دولت هم کارشناسان اقتصادی اولین تجربه رسمی و گسترده خود را برای تبادلنظر پشت سر گذاشتند آن هم در یک کنفرانس بزرگ. حالا باید منتظر ماند و دید تا چه اندازه هر دو طرف از این تجربه به آموختههای خود اندوختهاند و البته خروجی این کنفرانس و رایزنی تا چه اندازه برای ترمیم اقتصاد ایران به کار خواهد آمد. در ادامه بخشی از اظهارنظرهای انجامشده در این روز را میخوانید. گفتنی است که گروه اقتصادی روزنامه «شهروند» مشروح وقایع برخی پنلهای مهم این رویداد در روزهای آینده منتشر خواهد کرد و بر کیفیت مباحث ارایه شده در این رویداد متمرکز خواهد شد.
نسبت ٠٤ درصدی هزینه سلامت
سیدحسن قاضیزاده هاشمی در نشست هدفمندی یارانهها (حمایت از خانوارها) در همایش اقتصاد ایران با اشاره به اینکه از محل هدفمندی ۲۱۰۰میلیارد تومان پرداخت شده گفت: در ۲ ماه آینده، ۱۰۰۰ خانه بهداشت جدید افتتاح خواهد شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: درصد فقیرشدن مردم از هزینههای سلامت به بیش از نصف کاهش یافته است و همچنین ٢١٠٠میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها به سلامت پرداخت شده است.
وی با اشاره به هزینههای کمرشکن و فاجعهبار بخش سلامت گفت: نسبت هزینههای سلامت به هزینههای غیرخوراکی خانوار بیش از ٤٠درصد است و بانک جهانی و سازمان بهداشت جهانی هدفگذاری تا سال ٢٠٣٠ انجام داده که ٨٠درصد خانوارها از مباحث اولیه سلامت برخوردار باشند. به گفته وزیر بهداشت از مهر ماه ٩٢ کارگروه سلامت تشکیل شد و طرح سلامت از اسفند تصویب و ابلاغ شده است.
وی با اشاره به بسته پیشنهادی سطح سلامت گفت: بیمه شدن افراد ٥ دهک اول یکی از برنامهها بوده و تصور این بود که بین ٩ تا ١١میلیون نفر بیمه نیستند که اکنون بالای ٧میلیون نفر در این راستا بیمه شدهاند. به گفته قاضیزادههاشمی، ارتقای خدمات بیمارستانها، متناسبسازی تعرفه پزشکان، اورژانس هوایی، زایمان طبیعی و دیگر موارد در هیأت دولت به تصویب رسید و البته برخی از مباحث به دلیل کمبود اعتبارات در هیأت دولت تصویب نشد که از ١١هزار میلیارد اعتبار ٦٨٠٠میلیارد آن به تصویب رسید. وزیر بهداشت با بیان اینکه دسترسی مردم در شهرهای زیر ١٠٠هزار نفر خدمات اولیه مناسب نبوده تصریح کرد: هزار خانه بهداشت جدید در دو ماه آینده به بهرهبرداری میرسد. در گذشته استان سیستانوبلوچستان ٤ پزشک بیشتر نداشت که در طرح سلامت این کمبودها رفع شده است.
وی با اشاره به اینکه تعرفههای پزشکی از سال ٦٩ تا ٨٨ ثابت بوده است، گفت: ١٧٠٠ خدمت پزشکی تعرفه نداشت و توانستیم با کمک بیمهها ٣٠٠ تعرفه را تحت پوشش بیمه قرار دهیم. قاضیزادههاشمی به کاهش ٣٠درصدی واردات دارو اشاره کرد و یادآور شد: در ٦ ماه اول قیمت دارو افزایش نداشته و در ٦ ماه دوم نیز میتواند ٢٠ تا ٢٥درصد کاهش یابد اکنون کمبود اقلام دارویی از٢٧٠ قلم به ٣٠ قلم رسیده و رضایتمندی بیماران ٧٠درصد شده است.
خصوصیها دولتی و دولتیها خصوصی شدند
محقق نشدن هدف اصلی اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی یکی از گلایههای شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران در نشست کسب و کار، خصوصیسازی و فضای رقابتی در حاشیه اولین کنفرانس اقتصاد ایران، بود چراکه به اعتقاد وی براساس این اصل، خصوصیها دولتی و دولتیها خصوصی شدهاند و شأن اصل ٤٤ به تعیین مالکیت تنزل کرد. غلامحسین شافعی با بیان اینکه تحریم یکی از موضوعاتی بود که موجب ایجاد مشکلاتی شد، گفت: البته بحث تحریم عاملی اساسی محسوب نمیشود بلکه بیشتر بیبرنامگی ما را با این مشکلات مواجه کرد. شافعی با بیان اینکه باید اصلاحات مقرراتی صورت گیرد ولی در کشور ما نهادی که بر همه مقررات نظارت داشته باشد وجود ندارد، گفت: با اینکه قانون بهبود فضای کسبوکار به تصویب رسیده اما متولی اجرایی آن وجود ندارد؛ بنابراین لزوم نهاد نظارتی برای اصلاح مقررات وجود دارد. وی گفت: تا زمانی که دولت از بابت خصوصیسازی مبلغی را برای خود بهعنوان تأمین بودجه در کشور لحاظ کند، خصوصیسازی به درستی انجام نخواهد شد و اجرای اصل ٤٤ باید جدا از نگاه درآمدی دولت باشد.
ارائه دو بسته غذایی در دی و اسفند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت رفاه مسئولیت مستقیم در شناسایی خانوارها دارد و دو بسته غذایی در دیماه و اسفند ارایه میشود.
علی ربیعی، در دومین روز همایش اقتصاد ایران در نشست هدفمندی یارانهها (حمایت از خانوارها) در همایش اقتصاد ایران اظهار داشت: بانک اطلاعات شناسایی وضع خانوادهها با همکاری دستگاههای مختلف درحال تکمیل است. همچنین بودجه لازم برای توزیع بسته امنیت غذایی تأمین شده است و درحال حاضر درحال شناسایی طبقات پایین درآمدی برای توزیع این بستهها هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که طبق اعلام رئیسجمهوری ٥٠درصد یارانهبگیران برای حذف از فهرست پرداختهای نقدی قابل شناسایی هستند، گفت: درحال حاضر بحث حذف پردرآمدها بهطور دقیق مطرح نیست. بانکهای اطلاعاتی برای شناسایی درحال جمعآوری است. ربیعی بیان کرد: دولت برای جلب اعتماد مردم باید در حوزه یارانه و سیاستهای انقباضی نظیر مالیات، حوزه یارانه و واردات تصمیمات درستی بگیرد، یعنی نباید سیاستی را به کار گیرد که ضعیفان جامعه را ضعیفتر کند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حمایتهای دولت برای توزیع بستههای امنیت غذایی تا پایان سال گفت: طبق برنامههای انجامشده، امسال باید در ٤ نوبت بسته حمایت غذایی داشته باشیم که بسته سوم آن پایان دیماه و بسته چهارم پایان اسفند سالجاری توزیع میشود.
ربیعی با بیان اینکه جامعهای که در آن اعتماد مردم به دولت پایین باشد با دشواری و چالش فراوان روبهرو خواهد بود اظهار داشت: برای برونرفت از بیاعتمادی مردم به دولت باید در حوزه یارانه و سیاستهای انقباضی نظیر مالیات، حوزه یارانه و واردات تصمیمات دشواری گرفته شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه هیچ سیاستی نباید ضعیفان جامعه را ضعیفتر کند، تصریح کرد: نباید ضعفا را به دهکهای پایینتر کشاند و همچنین برای ایجاد امید به آینده براساس تئوری انتظار، امید افراد افزایش یابد. به گفته ربیعی، ضعف در تصمیمگیری اقتصادی دولت گذشته وجود داشت، اما نباید این اشتباهات را تکرار کنیم.
وی پایههای سیاست رفاهی منسجم را دوری از سیاست رفاهی صدقهای عنوان کرد و افزود: متاسفانه باید به وجود فقر اخلاقی و تأثیرات منفی آن در جامعه اشاره کرد و با در پیش گرفتن سیاست رفاهی منسجم در جامعه میتوان فقر اخلاقی را کاهش داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پایههای سیاست رفاهی منسجم در جامعه با طرحهایی نظیر طرح سلامت آغاز شده یادآور شد: تا زمانی که سیاست رفاهی درستی اتخاذ نشود، مجدداً اعتماد اجتماعی فرو خواهد ریخت. ربیعی با اشاره به اینکه طرح رفاهی را عدهای هزینه قلمداد میکنند، گفت: باید بدانیم سیاستهای رفاهی نهتنها هزینه نیست، بلکه میتواند درآمدهای فراوانی هم داشته باشد.
وی افزود: این سیاستها اعتمادساز و امید به آینده را افزایش میدهد و همچنین هزینههای جانبی اقتصاد در جامعه با وجود آن کاهش خواهد یافت. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ٤سیاست اقتصادی، خارجی، اجتماعی و رفاهی دولت یازدهم تصریح کرد: سیاستهای اجتماعی و رفاهی فصل ممیز آن با گذشته است. ربیعی به انواع فقر در جامعه اشاره کرد و گفت: فقر سلامت، فقر آموزشی، فقر غذایی ازجمله اینها بوده که دولت یازدهم به دنبال رفع این هزینههاست. وی ادامه داد: فقر اجتماعی و مسکن از دیگر مباحث بوده که شورایعالی رفاه بعد از ٨سال فعالیت خود را آغاز کرده است و مسائل مطرح شده در آن پیگیری میشود.
اگر به هشدارهای دهه ٨٠ توجه میکردیم اکنون عزا نمیگرفتیم
معاون اول رئیسجمهوری در اختتامیه نخستین همایش اقتصاد ایران، اظهار داشت: در دو، سهسال قبل اقتصاد کشور دچار تلاطم بسیار شدیدی شد و شرایطی به وجود آمد که نیازمند تصمیمگیریهای آنی و جدی بود.
اسحاق جهانگیری ضمن اشاره به اینکه باید به مشکلات از چشمانداز بلندمدتتری نگاه کنیم، افزود: به نظر میآید در نگاه بلندمدت اقتصاد ایران با راهکارهای ضربتی یا مسکنهای تسکیندهنده اقتصاد ایران نمیتوان تصمیمگیری کرد و باید به اصلاحات ساختاری در اقتصاد کشور بپردازیم. جهانگیری با بیان اینکه ساختار ادرای کشور یکی از مهمترین چالشهای کشور است که دیگر نمیتواند به این وضع ادامه دهد، گفت: بالغ بر ٨٠درصد بودجه کشور جاری است و اگر همین روال در دوسال آینده ادامه یابد دیگر حجمی برای بودجه عمرانی وجود نخواهد داشت.
وی گفت: اگر به هشدارهای اقتصاددانها در دهه ٥٠ توجه میشد کشور به آن باتلاق بعد از بحران نفت فرو نمیرفت همچنین اگر به هشدارهای دهه ٨٠ توجه میشد امروز اینطور عزا نمیگرفتیم که نفت به ٤٠-٥٠ دلار برسد چه بلایی سرمان میآید. جهانگیری ضمن اشاره به اینکه راهکارهایی را برای پشت سر گذاشتن اثرات کاهش قیمت نفت پیدا کردهایم، تصریح کرد: ما نتوانستهایم بین مردم و اقتصاددانها و مردم و مسئولان اقتصادی بین مسائل اقتصادی تفاهم به وجود بیاوریم. اقتصاددانها نتوانستهاند موضوع اقتصاد را به زندگی مردم ببرند.
یکششم یارانه تولید پرداخت شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی از پرداخت ۱۰۰۰میلیارد از یارانه ۵۷۰۰میلیارد تومانی تولید تاکنون خبر داد و گفت: از وزارت صنعت درخواست کردیم در معرفی بنگاهها برای دریافت مابهالتفاوت سود تسهیلات تسریع شود.
محمدباقر نوبخت در میزگرد سیاست اقتصاد کلان کنفرانس اقتصاد ایران اظهار داشت: با توجه به لایحه رفع موانع تولید مشخص کردیم که در یک بازه زمانی تعهد دولت نسبت به نظام بانکی ایفا کند این کار باعث انقباض پایه پولی خواهد شد و میتواند در جهت کاهش نقدینگی و مهار تورم موثر باشد. وی افزود: بدهیهایی بنگاهها به نظام بانکی دارند و دولت هم تقسیمبندی را داشته است.
نوبخت درخصوص یارانه تولید گفت برای سالجاری ٥٧٢٧میلیارد تومان در دولت به تصویب رسید و سازمان مدیریت و برنامهریزی موظف شد به تفکیک صنعت ١٢٠٠میلیارد تومان، حملونقل ١٢٠٠میلیارد تومان، کشاورزی ١٠٠٠میلیارد تومان و برای بخشهای دیگر از مبلغ کل استفاده شود که در بخش نخست ٥٠٠میلیارد تومان آن پرداخت شده، بخش کشاورزی ٣٢٥میلیارد تومان و ١٧٥میلیارد تومان به حملونقل پرداخت شده اما پرداخت به این بخشها در قالب مابهالتفاوت تسهیلات ارزانقیمت با نرخ رایج بانکی است.
متقاضیان تسهیلات باید فیلتر شوند
رئیسکل بانک مرکزی با تأکید بر اینکه باید متقاضیان تسهیلات بانکی فیلتر شوند، گفت: اگر قرار باشد عدم پرداخت تسهیلات به فعالان اقتصادی به معنای کمبود نقدینگی و محدودیت منابع مالی قلمداد شود این امر مشکلاتی را برای نظام بانکی به وجود خواهد آورد. ولیالله سیف در میزگرد سیاستهای اقتصاد کلان که در اختتامیه اولین کنفرانس اقتصاد ایران تشکیل شد، افزود: برخی از بنگاههای اقتصادی بالاخره توجیه خود را از دست میدهند و اگر برای تغییر خط تولید آنها غفلت کنیم و بخواهیم با توان بانکی به صورت مصنوعی کار آنها را ادامه دهیم، در نتیجه با مشکل مواجه خواهیم شد.
وضعیت بنگاههای اقتصادی اورژانسی است
غلامرضا تاجگردون هم در ادامه این میزگرد به ارایه توضیحاتی درباره جلوگیری از بنگاه داری بانکها پرداخت و اظهار داشت: اینکه بانکها بنگاهداری بکنند یا نکنند بستگی به شرایط سیاستهای اقتصادی کشورها دارد تاجگردون در ادامه میزگرد اظهار داشت: الان وضع بنگاههای اقتصادی از اورژانسی هم بالاتر است و برای مشخص شدن دلایل آن باید طبقهبندی انجام شود. وی از دولت خواست ٩٠درصد کارهایی که خودش میتواند اجرا کند را بدون آنکه به مجلس ارایه دهد، در دولت انجام دهد.
همراه اول، درآمد حاصله از آواهای انتظار زندهیاد مرتضی پاشایی را در قالب چک یک میلیارد و 807 میلیون و 402 هزار و 720ریالی صرف کمک به ساخت مرکز جامع سرطان کرد.
به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، صبح امروز طی مراسمی در ساختمان مؤسسه تحقیقات، آموزش و درمان سرطان و با حضور خانواده (پدر و عموی) زندهیاد مرتضی پاشایی، چک یک میلیارد و 807 میلیون و 402 هزار و 720ریالی همراه اول برای کمک به ساخت مرکز جامع سرطان تحویل این مؤسسه شد.
این مبلغ درآمد حاصله از فعالسازی ماندگارترین آواهای انتظار زندهیاد مرتضی پاشایی از تاریخ 27 آبان ماه تا 4 آذر ماه سال جاری توسط مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول بود که صرف کمک به ساخت مرکز جامع سرطان میشود.
اپراتور اول ارتباطی در 27 آبان ماه سال جاری با ارسال پیامک اعلام کرده بود که بهدلیل فوت زندهیاد مرتضی پاشایی بر اثر بیماری سرطان، بهنمایندگی از همراهان همیشگی خود، بهمدت 8 روز درآمد حاصله از فعالسازی چهار آوای انتظار ماندگار این خواننده جوان را صرف کمک به ساخت مرکز جامع سرطان میکند.
با اعلام این خبر توسط همراه اول، بسیاری از مشترکین این اپراتور، آواهای انتظار زندهیاد پاشایی را انتخاب کردند که از این بابت طی 8 روز، بالغ بر یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال درآمد حاصل شد.
در این مراسم همچنین اپراتور اول ارتباطی بهعنوان حامی کنفرانس «سرطان و پیشگیری» که 6 و 7 بهمن ماه در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار میشود، معرفی شد.
چهار شنبه 15 / 10 / 1393 ساعت 3 AM |
بازدید : 1235 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
هفته وحدت را جدی بگیریم
وبلاگ > موسوی، سیدعبدالجواد -
هفته وحدت همه ساله برگزار می شود. مثل همه مناسبات و مراسمی که باری به هرجهت برگزار می کنیم که فقط برگزار کرده باشیم. و گاه حتی به همان تکرار و فرمایشی بودن ماجرا هم بسنده نمی کنیم و با بی ذوقی و بی خردی تمام خودمان و آرمان هایمان را به سخره می گیریم.کاری که حتی دشمنان ما از انجام آن عاجزند.
نمونه بارزش مراسم دهه فجر چند سال پیش بود که درآن ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی را به فرودگاه مهرآباد به موهن ترین شکل ممکن بازسازی کرده بودند و درحد اعلا نبوغ خود را به نمایش گذاشتند. اما در این سال ها اتفاقاتی افتاده است که دیگر نمی توان همه چیز را باری به هرجهت برگزار کرد. حالا باید تکلیفمان را با خیلی چیزها مشخص کنیم. یا به چیزی به عنوان وحدت معتقدیم یا نیستیم. یا به اصل نوزدهم قانون اساسی که همه ایرانی ها را فارغ از هر قوم و قبیله و رنگ و نژاد و زبان دارای حقوقی مساوی می داند معتقدیم یا نیستیم. اگر هستیم بهتر است این نمایش های تکراری و بی ثمر را کنار بگذاریم و خیلی جدی به مردم بگوییم منظورمان از وحدت چیست. تا کی می خواهیم دو دف نواز از کردستان بیاوریم و دو قیچک نواز از سیستان و بلوچستان و بعد چند تا گل بد ترکیب را هی توی صفحه تلویزیون بچرخانیم و بعدبنویسیم هفته وحدت مبارک؟ چند روز پیش برای گفت و گویی با استاد لوییس چکناواریان خدمت ایشان رسیده بودم. خوشحال بود از این که عده ای از رجال سیاسی به لفظ اقلیت معترض شده اند.می گفت چند سال پیش من به این لفظ اعتراض کرده ام و خوشحالم که حالا بعضی از بزرگان نیز همین حرف ها را می زنند. من نمی دانم شاید اصلا برای حفظ وحدت باید همین هفته وحدت را برداریم. اگر قرار باشد هفته وحدت باعث شود تا مدام به دیگران یاد آوری کنیم شما با ما فرق دارید و ما از سر بزرگواری است که به شما اجازه می دهیم در سال فقط یک هفته را در صدا و سیما سر و کله تان پیدا شود و دوباره بروید توی قوطی تا سال بعد همان بهتر که کلش را تعطیل کنیم و خیال همه را راحت. ما دست پرورده فرهنگی هستیم که می گوید هرکه دراین سرای درآید نانش دهید و از ایمانش مپرسید. ما همان مردمی هستیم که هنوز هم قبرستان های ما گواهی است بر وحدت و همدلی ما. تاریخ گواه است که هر گاه حرامی چشم طمع به این آب و خاک داشته ارمنی و مسلمان و سنی و شیعه و اهل حق و آشوری دوشادوش یکدیگر از سرزمینی دفاع می کردند به نام ایران. در آن روزگاران اگر می توانستی اسلحه به دست بگیری دیگر کسی از عقیده ات سئوال نمی کرد. آیا نمی توان در زمان صلح و دوستی آن مهربانی و همدلی را تکرار کرد؟ .نورپردازی نمای ساختمان.
چهار شنبه 15 / 10 / 1393 ساعت 3 AM |
بازدید : 1270 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
قانون "امر به معروف و نهی از منکر" رد شد/ شورای نگهبان آن را خلاف قانون اساسی تشخیص داد
سیاست > مجلس - سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در ۱۴ بند مغایرت با قانون اساسی داشت و به تأیید شورای نگهبان نرسید.
به گزارش فارس، نجاتالله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز (شنبه) در نشستی خبری، گفت: در آخرین جلسه شورای نگهبان که دهم دیماه 93 برگزار شد، طرح 24 مادهای حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مورد بحث و بررسی قرار گرفت. او گفت: این طرح به دلیل موارد متعدد مغایرت با قانون اساسی، به تأئید شورای نگهبان نرسید و طی نامهای ایرادات 14 بندی شورای نگهبان و نیز برخی تذکرات و ابهامات درباره طرح مذکور به مجلس شورای اسلامی اعلام و ارسال شد.
او گفت: از 30 مهر ماه 93 تا کنون شورای نگهبان به 13 مورد استعلامات دیوان عدالت اداری پاسخ داده است و 37 مورد اصلاح اساسنامه شرکتهای دولتی نیز در شورای نگهبان مطرح شده است.
ابراهیمیان با اشاره به بررسی برخی طرحها و لوایح در شورای نگهبان گفت: طرح اصلاح موادی از قانون تشکیل سازمان بازرسی مغایر موازین شناخته نشد و به تأیید شورای نگهبان رسید، همچنین طرح آیین دادرسی جرائم نیروهای مسلح، طرح استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته نیز به تأیید شورای نگهبان رسید، همچنین لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی علیرغم رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان همچنان دارای برخی اشکالات و ایرادات است که هنوز به تصویب شورای نگهبان نرسیده است.
سخنگوی شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش گفت: طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت نیز به تأئید شورای نگهبان نرسیده است، طرح الزام سازمان تأمین اجتماعی به برقراری مستمری بین بازنشستگان نیز مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفته است، هر وقت مجلس مبتکر تصویب یک قانون باشد در قالب یک طرح، باید بار مالی آن را تعیین و تصویب کند، این طرح با توجه به بار مالی مورد تأئید شورای نگهبان قرار نگرفته است.
او ادامه داد: طرح نحوه اجرای قسمتی از اصل 160 قانون اساسی مربوط به افزایش اختیارات وزیر دادگستری نیز در 6 بند مورد ایراد شورای نگهبان واقع شده و ابهامات و تذکرات مربوط به آن را نیز به مجلس شورای اسلامی اعلام کردهایم اما هنوز از سوی مجلس پاسخی در این زمینه دریافت نکردیم.
ابراهیمیان همچنین گفت: طرح جامع کاداستر (حدنگار) نیز با وجود اصلاحات فراوان، همچنان ماده 17 آن مغایر قانون شناخته شده است.
چهار شنبه 15 / 10 / 1393 ساعت 3 AM |
بازدید : 1342 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
داعش به مرزهای عربستان نزدیک شد
بین الملل > خاورمیانه - تسنیم نوشت:
منابع امنیتی عراقی اعلام کردند:گروه های داعش برای اولین بار به منطقه مرزی مشترک عراق با عربستان سعودی حمله کردند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العربی الجدید، منابع امنیتی و محلی عراقی امروز یکشنبه اعلام کردند: گروههای تروریستی وابسته به دولت اسلامی " داعش " بعد از حمله به یک پست بازرسی عراقی، 4 نظامی این کشور را کشته و 11 نظامی دیگر را زخمی کردند و این نیروهای تروریست داعشی در واقع برای اولین بار به ایستگاههای مرزی ارتش عراق در مرز با عربستان سعودی حمله کنند.
یکی از مسئولان امنیتی محلی عراقی در استان الانبار در غرب عراق و هم مرز با عربستان سعودی در این رابطه به العربی الجدید گفت: دهها نفر از نیروهای تروریستی وابسته به داعش به سه ایستگاه امنیتی مرزی عراقی در مرز با عربستان سعودی حمله کردند که این حملات در مقابل روستای جدید "عرعر" صورت گرفت و این ایستگاههای مرزی هم بنامهای عنازه ، البیار و الحجاج هستند و نیروهای نظامی ارتش عراق برای مدت دو ساعت با این نیروهای تروریست مهاجم درگیر شدند.
به گفته این مسئول محلی عراقی، نیروهای تروریستی بعد از رسیدن نیروهای امدادی هوایی ناگزیر به عقب نشینی از این منطقه و فرار شدند.
وی در این باره توضیح داد که در جریان این درگیری ها 4 نظامی عراقی کشته و 11 نظامی عراقی دیگر هم زخمی شدند که در بین این نیروها افسرانی با درجه نظامی سرتیپی دیده می شوند.
این مسئول امنیتی عراقی همچنین در این رابطه توضیح داد: شماری از اعضای گروه تروریستی داعش هم زخمی شدند که رقم دقیقی از زخمیهای آنها به دلیل حمل تلفات آنها از سوی نیروهای خودی در دست نیست.
دو کشور عراق و عربستان سعودی مرزهای طولانی با یکدیگر دارند و از جنوب تا غرب عراق امتداد یافته است و طول این مرزها بیش از 814 کیلومتر است و با استانهای الانبار و مثنی عراق با عربستان سعودی هم مرز است و از سوی عربستان هم عراق با منطقه عرعر و رفحاء در خاک عربستان سعودی مرز مشترک دارد.
از سوی دیگر محمد الفهداوی عضو کمیسیون امنیت استان الانبار عراق هم در این باره به العربی الجدید اعلام کرد: هدف گروههای تروریستی داعش برای حمله به نوار مرزی مشترک بین عربستان سعودی و عراق و حمله این گروه تروریستی به ایستگاه های بازرسی مرزی با هدف مشوش کردن نگاه ناظران از مسائل بین المللی می باشد.
الفهداوی در این باره اعلام کرد: نیروهای عربستان سعودی در فاصله 3 کیلومتری از مرز عراق و عربستان مستقر هستند و منطقه ای که درگیری در آن صورت گرفته است حداقل 3 کیلومتر با نیروهای مرزی عربستان سعودی فاصله داشته است، اما در این رابطه نیروهای سعودی بعد از وقوع این درگیری برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی به حالت آماده باش در آمده اند.
وی میافزاید: اگر چه مقامات امنیتی سعودی بعد از دستورهایی که در این رابطه دریافت کرده بودند چندماه قبل اقدام به احداث موانع امنیتی و دیوار بتنی درپی اشغال شهر موصل به دست گروههای تروریستی داعش نمودند.
این مقام امنیتی عراقی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: البته ممکن است این حمله داعش به منطقه مرزی با عربستان سعودی اهدافی را در بر داشته باشد، شاید آنها تصمیم گرفتهاند از این پس این منطقه مرزی را ناامن سازند تا از این طریق برگههایی را که در جاهای دیگر از دست داده اند جبران کنند و چند جبهه را به صورت همزمان برای نبرد به راه بیندازند.
چهار شنبه 15 / 10 / 1393 ساعت 3 AM |
بازدید : 1276 |
نوشته شده به دست shahabi |
(نظرات )
مصدومان سقوط به دره ای در شول آباد الیگودرز با امداد هوایی نجات یافتند، مصدومان نجات یافته که پیرزن و مرد میانسالی هستند در پی سقوط وسیله نقلیه به دره ای در منطقه سخت گذر ززوماهرو از توابع الیگودرز دچار صدمات و جراحات متعدد و خونریزی شدید شدند، عوامل اورژانس هوایی مصدومان را که در معرض خطر جدی مرگ بودند به فرودگاه خرم آباد و سپس به بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد منتقل کردند، یکی از مصدومان که پیرزنی مسن است به علت پارگی طحال دچار خونریزی شدید داخلی شده بود که بلافاصله پس از اقدامات اولیه به اتاق عمل منتقل و پس از بازکردن شکم ، طحال وی برداشته شد و در زمان حاضر با هوشیاری کامل در بخش مراقبت های ویژه برای ادامه درمان بستری است و دیگر مصدوم این حادثه که مردی میانسال است نیز دچار شکستگی های متعدد شده بود که توسط سرویس ارتوپدی بیمارستان تحت درمان است.علت وقوع تصادف در دست بررسی است وجاداردازمسعولین .امدادهوایی ودیگرعزیزان که بموقع درمحل حاضرشدندتشکرنماییم.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست امروز خود، موضوعات مختلفی از جمله بررسی دستگیری و برخورد با سارقان مسلح استان اصفهان را در دستور کار خود قرار داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در تشریح این جلسه گفت: در ابتدای جلسه امروز عملیات موفقیت آمیز نیروی انتظامی در برخورد و دستگیری سارقین مسلح در استان اصفهان با حضور مسئولین نیروی انتظامی مورد بررسی قرار گرفت و حیدرپور، نماینده کمیسیون در بررسی ماجرای مذکور بحث مفصلی انجام داد.
در ادامه کمیسیون از اقدامات و عملیات های موفقیت آمیز ناجا در برخورد با سارقین و بر هم زنندگان امنیت جامعه تقدیر کرد.
در لغتنامه دهخدا "فحش" از حد درگذشتن در بدی، درگذشتن از حد در جواب و ستم کردن در آن و دشنام و ناسزا معنی شده است.
سرویس سیاسی پارسینه: در لغتنامه دهخدا "فحش" از حد درگذشتن در بدی، درگذشتن از حد در جواب و ستم کردن در آن و دشنام و ناسزا معنی شده است.
فحاشی، ناسزا گفتن و دشنام دادن نه تنها در فرهنگ اسلامی و ایرانی بلکه در غالب فرهنگ های ملل مختلف جهان امری مذموم و ناپسند است.
در همه خانواده ها هم مرسوم است وقتی کودکی فحش یا حرف زشتی بر زبان می آورد آن را تقبیح و حتی کودک را تنبیه می کنند یا به هر روشی سعی می کنند او را از تکرار آن حرف بازبدارند و قبح آن را به او بفهمانند.
در فرهنگ اسلام نیز ناسزا گفتن مورد تقبیح قرار گرفته همچنانکه در حدیثی از امام علي عليه السلام آمده است: اَلْفُحْشُ وَالتَّفَحُّشُ لَيْسا مِنَ الاْسْلامِ. (فحش دادن و ناسزا گويى به يكديگر از (فرهنگ) اسلام نيست.)
حالا اگر این کار(فحاشی و ناسزا گفتن) از سوی افراد بالغ یا کسانی سر بزند که مسوولیتی در کشور دارند یا مخاطبانی دارند که آنها را الگوی خود قرار می دهند، قطعا هیچ توجیهی نخواهد داشت.
پارسینه در گزارشی ده مورد از فحش و ناسزاگویی چهره های مطرح سیاسی کشور را بازنشر داده به این امید که سیاسیون کشور ملاحظه و مراقبه بیشتری در کلام و گفتارشان به خرج دهند و عرصه سیاسی کشور از این امر مذموم و ناپسند مبرا شود:
1.حسن روحانی رییس جمهور در روز بیستم مرداد ماه سال جاری در جمع سفرای ایران در کشورهای خارجی از «مذاکرههراس»ها انتقاد کرد و گفت: یک عده به ظاهر شعار میدهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش میآید میگویند ما میلرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.
2.احمدی نژاد رییس دولت های نهم و دهم هم در جلسه علنی 24 اسفند 90 مجلس خطاب به نمایندگان که برای اولین بار سوال از رییس جمهور را مطرح کرده بودند، گفت: اگر شما يك ذره از 20 كمتر بدهيد، اين بيمعرفتي، نامردي و بی انصافی است.
او همچنین در سومین سفر استانی خود به اصفهان از آمریکا به عنوان یک «چهارپای در گل گیر کرده در باتلاق منطقه» یاد کرد و گفت: ریگان و وزیر خارجه آمریکا بی شعورهای عالمند.
احمدی نژاد در فروردین 89 در جمع مردم آذربایجان غربی هم خطاب به اوباما گفت: گنده تر و گردن کلفت تر از تو هم نتوانست غلطی بکند.
همچنین در سال 91 فیلمی با کیفیت پایین از احمدی نژاد در سفر نیویورک منتشر شد. در این فیلم او در پاسخ به سوال خبرنگار بی بی سی که گفت در مجلس پرسیدند چرا برای 160 نفر ویزا گرفتید، لفظی نامشخص به کار برد که برخی گفتند فحش به مجلس بوده و برخی هم گفتند گفته "اوه اوه"!
3.احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران هم در خطبه های نماز جمعه تهران یک بار عربستان را عقده ای و بار دیگر آمریکا را گاو بی عقل خوانده بود.
4.سید احمد علم الهدی، امام جمعهٔ مشهد هم که اظهارات جنجال برانگیز او در بسیاری از سخنرانی هایش چیز تازه ای نیست، به عنوان سخنران راهپیمایی 9 دی در سال 88 گفت: مردم ولایت فقیه را حاکم کردند آن وقت یک مشت گوساله بزغاله بیایند مقابل چشم مردم به اصل ولایت فقیه توهین کنند؟
5.حمید روحانی، مؤسس و رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی هم چند ماه گذشته در نامه ای خطاب به مطهری، او را تشبیه به الاغ کرد.
البته علی مطهری در پاسخ به او گفت: با تشبیه تلویحی این بنده به الاغ، باعث ارتقای رتبه اینجانب در کمالات وجودی و شاید توهین به الاغ شدهاند.
6.فاطمه رجبی، همسر غلامحسین الهام و نویسنده کتاب احمدینژاد، معجزهٔ هزاره سوم در اظهارنظرهای جداگانه ای میر حسین موسوی را ضد انسان و فحاش، خاتمی را تروریست و آدمکش و زهرا رهنورد و عفت مرعشی(همسر هاشمی رفسنجانی) را زنان فرتوت خوانده بود.
7.جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز هم از دیگر افرادی است که در سخنرانی ها و مصاحبه هایش از ادبیات خاص خود بهره می برد.
او در بهمن سال 88 در یک برنامهٔ تلویزیونی روزنامه نگاران و فعالان سیاسی مخالف دولت را «جاسوس غرب» نامید و از الفاظی چون «سگ»، «خر»، «احمق»، «مزدور»، «عمامه به سر بیعقل»، «لات» و... برای نام بردن از منافقین، نمایندگان ادوار مختلف مجلس، روسای جمهور پیشین، مراجع تقلید مخالف دولت و معترضان استفاده کرد.
شجونی همچنین موسوی، کروبی و خاتمی را میکروب های سیاسی و مثلث شوم نامیده بود.
8.مهدی بازرگان نخست وزیر دولت موقت که در دوره اول مجلس به عنوان نماینده مردم تهران انتخاب شده بود در مجلس در پاسخ به انتقادهای یکی از خانم های نماینده گفته بود: اون که به ما .. بود کلاغ ... دریده بود!
9.هادی غفاری از انقلابیون دهه 60 و نماينده دوره هاي اول تا سوم مجلس هم به گفته خودش یکبار به محمد احمدی نژاد گفته بود: «لعنت بر پدرت»
او در بیان این خاطره می گوید: من سال 64 و 65 دعوای تندی را با احمدی نژاد کردم، در اوج جنگ. آن زمان این آقا در دانشگاه علم و صنعت دانشجو بود. اقای میرحسین موسوی نخست وزیر بود، من برای سخنرانی در دانشگاه علم و صنعت دعوت شده بودم، یک باندی که همه کنار هم نشسته بودند، یک آخوندی هم بین آنها بود، این باند علیه موسوی شعارهای تندی می دادند، یک آقایی بلند شد یک نسبتی به آقای میرحسین موسوی داد، من گفتم اگر راست می گویی بر پدرت لعنت. گفت با پدرم چه کار داری؟ گفتم اتفاقا من به پدرت لعنت نفرستادم چون می دانم دروغ می گویی. من آن زمان نمی دانستم که او احمدی نژاد است!
10.حاج منصور ارضی از مداحان سرشناس کشور هم که به کرات در خلال مجالس مختلف روضه از ادبیات خاصی استفاده می کند در سخنرانی های جداگانه ای قالیباف را به عمر سعد تشبیه کرده بود، به هاشم آقاجری گفته بود حرام زاده، مشایی را با سلمان رشدی مقایسه کرده و به هاشمی رفسنجانی گفته بود پیر کفتار و برایش آرزوی مرگ کرده بود.
دلواپسمان به جای تحجر و وقت سوزی، برای سربلندی و شکوه کشور گام بردارند که زمان را به قهقهرا بردن هنر نمیباشد، جلوی ضرر را هر کجا بگیری منفعت است.
کبنانیوز؛
سامان کرمنیا*
پیش بینی میشود در آینده ای نزدیک دولت وادار به خرید زمین های زراعی در روستاها میشود. در پی این رخداد دو راه پیش رو وجود دارد:
-پیش بینی اعتبارات مکفی در سطح کلان کشور برای تامین ادوات و لوازم کشاورزی و همچنین آموزشهای مناسب و پرداخت حق الزحمه برای به حرکت درآوردن موتور جهاد کشاورزی.
-زمین های خریداری شده را به صورت رایگان در اختیار مردم بگذارند تا چرخه ی اقتصاد کشور فعال گردد.
اساسا بانی سازندگی و ارکان مهم موتور بالندگی و توسعه، کشاورزان و دامداران هستند. که در محروم ترین نقاط این مرز و بوم در حال گذار عمر ند و حسرت و اندوه فراوانی را به دل دارند، بعضأ حسرتی ناشی از کم توجهی و بی مهری مسؤلینی که بر اثر نا آگاهی و یا ورود به عرصه ی سیاست با وعده و وعید احساسات پاک آنها را به بازی گرفته و پس از نیل به مقصود حتی یادی از آنها در خاطره شان باقی نمیماند. الحق و النصاف مسولیت خطیری مبنی بر تأمین آسایش و رفاه آحاد ملت بر دوش این زحمتکشان بی منت است و سوار بر موتور بالندگی به شکوه اقتصاد ترنم بخشیده و سیاست اقتصادی را در سطح کلان بین الملل با نتایج پر ثمری با دستان پینه بسته شان به آحاد ملت اهداء میمینمایند.
به همین دلیل است که سازمانی به نام جهاد کشاورزی تأسیس گردیده است.
آری جهاد کشاورزی نماد جهد و کوشش مبتنی بر صلح و دوستی برای رشد منافع مردم و تأمین زندگی شرافتمندانه در عرصه های مختلف میباشد.
بارها در ذهن مسؤلین این سوال پیش آمده و با ابراز نگرانی گفته میشود، چرا مردم از روستا به شهر کوچ میکنند!؟
و شوق زندگی در محیطی دیگر را به دل میگیرند؟ زمین های زراعی خود و آب و هوایی را که منشع سلامتی است رها و به شهری پر ازدهام و دود آلود عظیمت میکنند! آسایش و رفاه خود را فدای ناهنجاری شهرنشینی و… میکنند؟!
این امر به خودی خود میتواند درب جهاد کشاورزی را پلمب ونظام صنعتی و ماشینی را جایگزین نظام طبیعی نماید. باید به این باور رسید که نظام طبیعی به نظامی مصنوعی تبدیل شده و این امر میتواند بیاعتمادی و اثرات سویی را در دل و جان مردم تبیین نمایند.
-در حالی که دهکده ی جهانی در قرن بیست و یکم بدون توقفه درحال رفتن به کره ی مریخ است، سطح علمی و امکانات مناسب در روستاها چشم گیر و مؤثر به نظر نمیرسد و این امر ترسی را در دل پدران و مادران ایجاد کرده و باعث فروش یا راکت گذاشتن اراضی خود در روستا شده و به شهر عظیمت میکنند تا با آرامش روحی و روانی حرکت فرزندان خود را برای رسیدن به قله های پیروزی علم و دانش شاهد باشند و با حفظ مسؤلیت پدری و مادری احساس گناه و کم توجهی را به سرنوشت فرزند خود شاهد نباشند.
-اکنون که شهرها در حال زیرسازی ریل قطار برای تبادل فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است، در بسیاری از روستاها راه ارتباطی مناسب ایجاد نشده و روستانشینان از این مقوله بهره ی کافی را نمیبرند.
-بر اثر عدم راه ارتباطی مناسب علاوه بر دغدغه ی پزشکان، مردم در زمینه بهداشت و سلامت با مشکلات عدیده ای برخوردار و زندگیشان با چالش مواجه است.
– سطح نیازمندیهای اولیه روستانشینان با شه نشینی آنچنان متفاوت است که در بعضی موارد قابل قیاس و تحمل نمیباشد.
عدم توجه به معضلات باعث شکسته نفسی فرد روستایی شده به طوری که سرخورده و دلشکسته میشود و خود را حقیر تر از فرد شهری میپندارد مسلما همین امر باعث میشود بسیاری از مهندسین و تحصیل کرده های جامعه از زندگی در روستا دوری جویند و از کار کشاورزی و دامداری احساس حقارت کنند زیرا سرخوردگی روستایی را میبینند و بدون توجه به این که بر اثر چه دردهایی است، دوری جسته و زندگی را به صورت کاملا ماشینی و صنعتی از زندگی طبیعی ترجیح میدهند،
روستانشینان چه میخواهند جز تأمین نسبی امکانات نسبت به سطح زندگی شهر نشینان…
برای برون رفت از این مشکلات به صورت جد با چشم اندازی امید بخش بایستی آستینها را بالا زد و فرصتها را غنیمت شمرد نه آنطور که شاعر میفرماید: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا!
دلواپسمان به جای تحجر و وقت سوزی، برای سربلندی و شکوه کشور گام بردارند که زمان را به قهقهرا بردن هنر نمیباشد، جلوی ضرر را هر کجا بگیری منفعت است.
*دبیر انجمن اسلامیدانشجویان متحد واحد کازرون
*مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.نورپردازی نمای ساختمان.
در سال 1578 میلادی در شهر رم مجموعه ای از هزاران قبر قدیمی وابسته به شهدای مسیحی کشف شد. در بین این اجساد، جسد های افراد مطرحی همچون سنت البرتوس ، سنت والریوس و سنت والنتین نیز یافت شد که بلافاصله به کلیسای کاتولیک فرستاده شد تا آثاری مقدسی که بدلیل تهاجم ها آسیب دیده بودند بازسازی گردند.
موضوع افزایش تعداد امام زاده ها برای اولین بار از سوی یک نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح شد.
گروه اجتماعی پارسینه: موضوع افزایش تعداد امام زاده ها برای اولین بار از سوی یک نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح شد.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس با انتقاد از عملکرد سازمان اوقاف در زمینه تولیت امامزاده ها و مسایل اقتصادی، این سازمان را یک زمین خوار بزرگ توصیف کرد و گفت که با توجه به چند برابر شدن آمار امام زاده ها، مردم سوال می کنند که بعد از انقلاب این همه امامزاده از کجا آمده است؟
برخورد افسار گسیخته سازمان اوقاف با موقوفات، لزوم اعمال اصلاحاتی در این سازمان، تبدیل سازمان اوقاف به یک بنگاه بزرگ اقتصادی و تصرف منابع ملی توسط سازمان اوقاف از دیگر مواردی بود که از سوی این نماینده مجلس مطرح شد.
البته سازمان اوقاف با اظهار تأسف از اظهارات جعفرزاده، آن را تکراری ، غیر واقعی، بی اساس و مصداق ظلم به فرهنگ حسنه وقف و مردم دانست و گفت که چنین اظهاراتی تبعات حقوقی و قضایی دارد.
سازمان اوقاف درباره افزایش آمار امامزادگان بعد از پیروزی انقلاب هم توضیح داد که قبل از انقلاب آمار دقیق و مستندی در رابطه با تعداد بقاع متبرکه و امامزادگان وجود نداشته و این سازمان اقدام به شناسایی دقیق و ثبت آمار امامزادگان و بقاع متبرکه در سامانه جامع بانک اطلاعات سازمان اوقاف نموده و در همین راستا بقاع متبرکه را به لحاظ عمرانی و فرهنگی به قطب های زیارتی و دینی و کانون های قرآنی و محلی برای آرامش معنوی مردم تبدیل کرده است .
مدتی بعد پرونده ای تحت عنوان «افزایش تعداد امام زاده ها در کشور از ۴ هزار به ۱۱ هزار» بر اساس شکایات واصله در کمیسیون اصل 90 مجلس به جریان افتاد.
چند امام زاده در ایران وجود دارد؟
پیش از این حسن ربیعی سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه تعداد امامزاده های ایران را نزدیک به ۱۱ هزار اعلام کرده و گفته بود که امامزادهها نسبت به زمان پیروزی انقلاب ایران هفت برابر شده اند.
گفته می شود تعداد امامزاده های ایران در اوایل انقلاب 1500 عدد بوده اند.
این اظهارات در حالی است که کارشناسان میراث فرهنگی می گویند تنها دوهزار امامزاده دارای سند و شجرهنامه هستند.
حالا بعد از گذشت حدود 2 سال از طرح این موضوع غلامعلی جعفرزاده می گوید که همچنان پیگیر سوال و استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نماینده مردم رشت در مجلس در گفت و گویی اختصاصی با سایت پارسینه می گوید: من در همین رابطه از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح سوال کردم و پیگیر درخواست استیضاح وزیر هستم.
او می افزاید: فرآیند قانونی این موضوع در حال طی شدن است و زمانی که در صحن علنی مجلس مطرح شود مستندات آن را ارائه خواهم کرد.
جعفرزاده در همین رابطه اضافه می کند: من به مدت دو سال از طرف کمیسیون اصل 90 بازرس اوقاف بودم و در این مدت اطلاعات و مستنداتی را جمع آوری کردم که براساس آن اقدام قانونی انجام خواهم داد.
اگرچه روشن نیست که موضوع افزایش تعداد امام زاده ها دقیقا چه زمانی در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد و آیا اساسا چنین مصلحتی تشخیص داده می شود یا خیر اما آنچه تردیدی در آن وجود ندارد این است که مردم نسبت به هر آنچه با اعتقادات آنان گره خورده حساسیت ویژه ای دارند و پس از طرح این موضوع که مخاطبان بسیار زیادی در داخل کشور دارد منتظرند نتیجه ای روشن و شفاف در این زمینه به آنها ارائه شود. منبع.پارسینه
در حالی که مسیحیان دنیا خود را برای جشن سال نو میلادی آماده میکنند، هموطنان مسیحی مقیم اصفهان نیز خود را آماده برپایی این مراسم میکنند.
در حالی که مسیحیان دنیا خود را برای جشن سال نو میلادی آماده میکنند، هموطنان مسیحی مقیم اصفهان نیز خود را آماده برپایی این مراسم میکنند.
همزمان با فرا رسیدن سال نو و سالروز میلاد حضرت عیسی(ع)، مسیحیان آماده برگزاری جشن این زادروز و سال نو می شوند. همزمان با برگزاری جشن های کریسمس در نقاط مختلف جهان، مسیحیان ساکن جلفای اصفهان نیز خود را برای برگزاری جشن های سال نو آماده می کنند. مسیحیان اصفهان از زمان بسیار کهن در این شهر زندگی میکنند و اغلب آنان را ارامنه تشکیل میدهند که در زمان شاه عباس در سال ۱۰۱۴ ه. ق از جلفا واقع در کرانه رودخانه ارس به اصفهان کوچانده شدند. آنها در کنار زاینده رود سکنی گزیده و به یاد وطن سابق خویش نام جلفا را بر محل سکونت جدید خود نهادند. عکس های امیر حسینی عکاس فارس از جلفای اصفهان را در زیر می بینید.